3 Ekim 2013 Perşembe

CSR Racing Hilesi İndir (APK Android)

csr racing csr racing 2 18_csr_racing 15_csr_racing


 


Oyunun Tanıtımı


Nihai CSR Racing Kılavuzu mi arıyorsunuz? Bu uygulama oyuna aşağıdaki bilgileri verecektir tam bir kılavuzdur:

- CSR Racing Hileleri

- KSS Yarış hileci / Glitchler

- Bekle! Asla-önce Sırlar Açığa, Unlockables ve Stratejileri: daha vardır

Bugün nihai KSS Yarış Kılavuzu indirin!


Yasal Uyarı:

Bu uygulama yetkili veya yazarlar ya da “KSS Racing” yasal temsilcileri tarafından oluşturulmaz. Bu uygulama “adil kullanım” ABD Telif hakkı yasası kurallarına uygundur. Eğer “adil kullanım” kurallar dahilinde takip etmez doğrudan bir telif hakkı veya marka ihlal olduğunu düşünüyorsanız görüşmek için lütfen bize ulaşın. Bu uygulama, etkileşim göz ve YouTube video içeriği izlemek için bir arabirim sağlar. “KSS Racing” ile ilgili tüm karakterler ve isimleri, yerler, olaylar ve diğer tüm yönlerini kendi sahiplerinin mülkiyetindedir. “KSS Yarış” serisi ile ilgili tüm ticari marka ve telif hakları kendi sahiplerinin mülkiyetindedir. Biz herhangi bir iddiada ve bunlardan birini herhangi bir hak yok. Bu uygulamada Görüntüler uygulama hakkında ne iletmek için sadece kullanılır. Eğer mülkiyet hakkı bir ihlal edildiğine inanıyorsanız sonra aşağıdaki E-posta Geliştirici kullanarak bize e-posta. Eğer bir telif hakkı sahibi iseniz ve Bizim fan uygulaması açısından ihlal ettiğini düşünüyorsanız, Google Play şikayet göndermeden önce bizimle irtibata geçiniz.


 


Arkadaşlar biliyorsunuz tam stres dolu bir oyun tam son dakikada geçerken yarışda adam turboya bir basıyor son dakikada bizi vınlayıp geçiyor en sinir olduğum şeydir.


oyunun sınırsız para hilesini kullanıp istediğiniz gibi yarışabilirsiniz. bölüm oldukça fazla o yüzden hileli oynamanında zevki var diye düşünüyorum.


APK+SD İÇİN; (ZİPPYSHARE)


http://adf.ly/WsIOh


Alternatif Linki


http://adf.ly/WsIQq



CSR Racing Hilesi İndir (APK Android)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder