20 Ekim 2013 Pazar

Real Racing 3 Hilesi İndir (APK+Data Android)

 


Real Racing 3 cep yarış oyunları için yeni bir standart ayarlar – gerçekten iman için deneyimli olması gerekir.


** Bu üstün kalite son derece ayrıntılı bir oyundur. Cihazınızda boş alan en az 1.2GB olduğundan emin olun. **


Resmi lisanslı parçalar, genişletilmiş 22-araba ızgara ve Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti ve Audi gibi yapımcıları 50 titizlikle ayrıntılı araba geniş bir yelpazede sahip. Ayrıca, arkadaşlarınıza karşı yarış sizi yarış herkese, her zaman, her yerde akıllı telefon ve tablet cihazlarda izin, Multiplayer ™ (TSM) teknolojisi Shifted gelişmiş Zaman ile daha kolay olur!


GERÇEK ARAÇLAR341761

Henüz araba Racing Santander en büyük liste özelliği, Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti ve Audi gibi yeni üreticilerin kaçırmayın. 50 yoğun ayrıntılı yarışçılar tekerlekler alın ve otantik 22-araba yarışı ızgara üzerinde yeteneklerinizi test – mobil ilk kez


GERÇEK TRACKS

Real Racing serisi için bir ilk olarak, Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring, ve daha birçok gibi dünyanın en iyi yerlerde, birden fazla yapılandırmaları gerçek parça tam bir sanatçısını üzerinde lastik yakmak.


GERÇEK KİŞİLER

Onlar çevrimdışı olsanız bile – daha önce gördüm bir şey gibi, yenilikçi yeni Zaman Multiplayer ™ her zaman, size yarış herkes sağlar Shifted! Her kariyer etkinliği Facebook arkadaşlarınızdan tamamen interaktif AI kontrollü zaman kaydırmalı versiyonları, hem de dünyanın her yerinden diğer oyuncularla dolu.


HİÇ FAZLA M SEÇİMLER

Fincan yarışları, elemeler, dayanıklılık zorluklar, ve drag yarışları gibi 1000 olayları yarışırlar. Performansı maksimuma çıkarmak için araba parçaları yükseltin. Kamera açıları çeşitli aracılığıyla eylem görmek ve kişisel tercihinize göre kontrol ince ayar.


PREMIER RACING DENEYİMİ

Dikkat çekici yeni Nane ™ 3 Motor, Real Racing 3 özellikleri kalıcı araç hasar, tam dikiz aynası ve bir süper gelişmiş yarış gerçeklik için dinamik yansımaları işleyen Powered by. Şimdiye kadar en gelişmiş çapraz platform sosyal ve rekabetçi yarış topluluğu ile zengin, yeni nesil oyun keyfini çıkarın. Real Racing 3 hepsi sunar.


Herkes, her yerde için kesin yarış deneyimi hoş geldiniz.


 


Market Linki: REAL RACING 3


APK DOSYASI:




DATA DOSYASI(SADECE MALİ 400 CPU)DİĞERLERİ WİFİDEN İNDİRECEK :) )
REAL RACING 3 MALI 400 DATA FILES

Apkyı kurun oyuna girin,wifiden data dosyalarını indirin yakında tüm cpular için data dosyası eklenecektir iyi günler


 



Real Racing 3 Hilesi İndir (APK+Data Android)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder