4 Ekim 2013 Cuma

Swiftkey Keyboard Apk İndir

6juXB5e


Swiftkey TOUCHSCREEN, HIZLI DAHA KİŞİSEL YAZIM VERMEZ 
- SwiftKey genellikle bir kişi kavrar birine sahip kendi telefonunuzun tuş takımı alışverişi, içinde dokunmatik ekran anahtarlama dışında özellikle iş alır. 
- Mükemmel bir özel dünya olarak hemen hemen tüm doğru otomatik düzeltme var 62 farklı dil içinde de yeni kelime varsayım. 
-. SwiftKey Foriegn sahip, tüm aygıtları arasında kolayca bağlanır SMART ve ÖĞRENME - SwiftKey tahminleri belki hayati basıldığında ettik hemen önce sonraki dönem. - süre akıllıca öğrenir . yazdığınız, ihtiyaçlarınızı beste için strateji iken için hizalama - SwiftKey sadece kendi iyi sevdim bir deyişle çalışma değil, bunları konserde kullanmak nasıl bulur.Swiftkey BULUT: CİHAZLARI GENELİNDE DİKİŞSİZ & BAĞLANTILI - Yanık yanı sıra Sync tam cihaz üzerinden çok kendi kelime anlayışlar kolayca güncel tutar. -. Facebook, Gmail, Twitter, Yahoo, SMS ve Blog SwiftKey sizin dilinizi kullanımına dayalı kendi oluştururken modeli öğretin Ones kelime modeli genellikle her sabah artar – . hem Myspace ile kavurucu ne gibi mevcut bilgilere dayanarak Kelimeler Trend olan ne Yeni Neler 4.2 yenilikler , Yedekleme ve Sync Deyimler Eğilimleri ve çok daha kanca kadar anahtarlama deneyimi için ekstra Kişiselleştirme kaynakları: SwiftKey Bulut Superior bağlamsal tahminleri: alanına bağlı olarak özel bağlamda Akıllı mastering: planlanan davranışı kabul eder. g noktalama kullanımı ve aynı zamanda öneriler kaldırmak ve en öneriler bu çoğu içerirfiziksel klavyeler için yeni ayarlar: boşluk davranış ve noktalama ayarları da dahil olmak üzere ayarları düzeni Geliştirilmiş


1 2 3 4 5 6 7


İndirme Linki


http://adf.ly/WwCgf



Swiftkey Keyboard Apk İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder