29 Ekim 2013 Salı

Jetpack Joyride v1.5.1 Hileli İndir (APK+Android)


 



 



 


Tanımlama



 





O bilim zalimler pençesinden deneysel jetpacks benimsemek için gizli bir laboratuvar için tatili olarak Barry katılın. Havalanma sonra, sadece yükselmek için ekrana dokunun ve inmeye bırakın, daha yüksek ve daha yüksek puan doğru uçarken mermi, kabarcıklar, gökkuşağı ve lazerler aşağı yağmur!




Bu dağılım Meşru Araştırma kötü bilim adamları efsanevi Makineli Tüfek Jetpack ile başlamak gerekir, ancak her oyun boyunca size Stash içinde para kazanmak ve yeni dişli satın almak için para ve eksiksiz misyonları toplamak olacak! Orada geri almak sonra öğeleri en sevdiğiniz jetpack, şık kıyafeti ve stok Pick up!




Bir dokunmatik kontrolleri ile tüm oynanabilir – hız ve Lil ‘Stomper, Kar Kuş ve Çılgın acayip Teleporter, mevcut araç alıcılar sadece bir seçim kullanarak güç bir destek alın.




Hayatta kalmak, funky almak ve Jetpack Joyride kendinizi kaybedersiniz. Böylece dünya her zaman, görmek ve yapılacak çok şey ve yeterli jetpacks daha var! Her zaman olduğu gibi, Barry Steakfries sağlayacaktır!





 



Neler Yeni



 





DAHA HIZLI canlandırıyor




Basit bir hata geri tutun izin vermeyin! Artık hemen ölümünden sonra ve oyun çıkmadan Hızlı canlandırır satın alabilirsiniz!




ROLLING STOK DONANIMLAR




Biz dışarı kaçırmayın yüzden bu şekilde daha kolay yeni ve giden öğeleri nokta yaptık! Unutmayın, yeni öğeler her Cuma eklendi ve giden öğeleri her Salı satışa vardır!




ÇEŞİTLİ HATA düzeltmeler




Jetpack Joyride yerçekimi adam 2 (başka bir mükemmel bir oyun) gibi ama steroid olduğunu. Oyunun kontrolleri tipik Mağarası oyunu çok benzer … yukarı taşımak için parmağınızı ekranda tutun ve karakter yere düşmeye izin bırakın. Ancak, bunun yerine mağara duvarlarının, engelleri elektroşok engeller, füzeler ve lazer içerir. Oyun da size oyuna çeşitli bol katan toplayabilir harika araçlar vardır. Ve sizin karakter için satın alabilirsiniz yükseltmeleri bol miktarda vardır.





 




Gereken Android sürümü



 




2.2 ve Yukarı





- See more at: http://www.androidsbestgames.com/2013/09/jetpack-joyride-v151-unlimited-coins.html#sthash.Yo1iMkOQ.dpuf


 



iOs’tan Androide geçmiş bir oyundur.Bir sürü karakter ve Jetpack bulunmaktadır.Jetpack joyrideyi bilmeyen yoktur.15 seviyeden oluşan 1.5.1 sürümünde birsürü yeni jet ve karakterler eklenmiş gerçekten oyuna ben bile girdiğimde şaşırdım harika bir macera sizi bekliyor.Tüm Ekipmanlar karakterler açık ve paranız Sınırsız.İyi Eğlenceler Herkese :) )


 



APK:



http://adf.ly/YQrYh


KURULUM AÇIKLAMASI:


APK’YI TELEFONA ATIN KURUN OYUNA GİRİN İYİ EĞLENCELER



Jetpack Joyride v1.5.1 Hileli İndir (APK+Android)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder